KVW Herten 2021 - uitstel inschrijvingen

 

We leven nog steeds in onzekere tijden nav de corona pandemie. In de afgelopen jaren waren jullie van ons gewend dat we vlak na de kerstvakantie startten met de inschrijving voor KVW Herten. We hebben besloten om die inschrijving dit jaar uit te stellen tot in de 2e helft van maart. We hopen dat er dan voldoende duidelijkheid is op welke manier we invulling kunnen geven aan KVW Herten 2021.

KVW Herten 2021 staat in principe weer gepland voor de laatste week van de zomervakantie, 30-08-2021 t/m 03-09-2021.

Op dit moment houden we rekening met 2 mogelijke scenario’s, die we aan het uitwerken zijn. Bij scenario 1 kan KVW Herten op een ‘normale’ manier doorgaan gedurende een hele week. Bij scenario 2 gaan we uit van een uitgeklede variant, waarbij we rekening moeten houden met de op dat moment geldende richtlijnen en we een beperkt programma (per leeftijdsgroep 1 dag) kunnen organiseren.

We houden jullie op de hoogte!