Bevestiging van deelname

Elk jaar is het aantal aanmeldingen van kinderen die mee willen doen heel groot.
Natuurlijk streven we ernaar om alle kinderen definitief te laten meedoen. Maar hierbij zijn we afhankelijk van het aantal vrijwilligers dat tijdens de week actief meehelpt. Per groep van ongeveer tien kinderen hebben we twee begeleiders nodig. Om op deze manier iedereen binnen de groep met elkaar in contact te laten komen en de veiligheid te kunnen waarborgen.

Mocht op een bepaald moment blijken dat er niet genoeg vrijwilligers zijn, zijn een aantal factoren van belang bij het wel of niet toekennen van een definitieve plaatsing; de volgorde van inschrijving, het wel of niet beschikbaar zijn van een of beide ouders als vrijwilliger en de samenstelling van de groepen. Uiterlijk 1 juni ontvangt u bericht of uw kind(eren) definitief mogen meedoen aan KVW Herten.

Deelnemers

Er zijn geen items gevonden.

Er zijn geen items gevonden.