Bevestiging van deelname

Elk jaar is het aantal aanmeldingen van kinderen die mee willen doen heel groot.

Natuurlijk streven we ernaar om alle kinderen te laten meedoen. Dit jaar zullen we mede afhankelijk zijn van het maximaal aantal toegestane deelnemers per dag per locatie, zoals die dan gelden als gevolg van corona regels.

Voorrang bij plaatsing hebben allereerst kinderen van vrijwilligers die het hele jaar door actief zijn in het bestuur en/of een werkgroep van KVW Herten en ten tweede kinderen waarvan de ouders minimaal 1 dag beschikbaar zijn als vrijwilliger tijdens de KVW week zelf in het dagprogramma (maandag t/m vrijdag). Overschrijden we het maximaal aantal deelnemers dat we kunnen plaatsen, dan vindt er loting plaats (per gezin). Voor meer info zie onze inschrijfvoorwaarden.

We streven ernaar om je z.s.m. te laten weten of je kind is geplaatst of niet.