Bevestiging van deelname

Elk jaar is het aantal aanmeldingen van kinderen die mee willen doen heel groot.

Natuurlijk streven we ernaar om alle kinderen te laten meedoen. Maar hierbij zijn we afhankelijk van het aantal vrijwilligers dat tijdens de week actief meehelpt. Per groep van ongeveer tien kinderen hebben we twee begeleiders nodig.

Bij voldoende vrijwilligers is het maximaal aantal kinderen dat mee kan doen 600.
Op het moment dat we meer aanmeldingen hebben, wordt er geloot (per gezin).

Voorrang bij plaatsing hebben allereerst kinderen van vrijwilligers die het hele jaar door actief zijn in het bestuur en/of een werkgroep van KVW Herten en ten tweede kinderen waarvan de ouders 4 dagen of meer helpen tijdens de KVW week zelf in het dagprogramma (maandag t/m vrijdag) als teambegeleider, spelbegeleider, keuken en/of transport.

We streven ernaar om uiterlijk in maart te laten weten of je kind is geplaatst of niet.