KVW Herten JeugdClub

De jeugdleiding speelt al jaren een hele leuke en belangrijke rol bij KVW Herten. Jongeren die de basisschool hebben verlaten geven KVW ieder jaar weer extra kleur. Maar de betrokkenheid van de jeugd hoeft niet bij alleen de leiding tijdens de KVW-week te blijven. Want wij zijn van mening dat de jeugd en oud-deelnemers van KVW ook een enorme toegevoegde waarde kunnen leveren aan de inhoud van KVW. Dat kan als groepsbegeleider of als meewerkend groepslid bij één van de werkgroepen. Daarom introduceren we dit jaar in 2022 de KVW JeugdClub!

 

Wij zouden graag alle jeugd in de leeftijd van 13 t/m 20 jaar die KVW Herten een warm hart toedraagt samen willen brengen in onze KVW JeugdClub. 

 

Vind jij het leuk om je steentje bij te dragen aan KVW Herten en lid te worden van de JeugdClub? Lees dan snel verder!

 Hoe werkt het?

Het doel van de JeugdClub is in eerste instantie om de jeugd van Herten bij elkaar te brengen. Op die manier kunnen we jullie bereiken als we een beroep op jullie willen doen. En jullie ons als je een actieve bijdrage wil leveren aan KVW Herten.

 

Wij gaan heel graag met jullie in gesprek om het te hebben over leuke, nieuwe ideeën voor KVW. Maar vinden het vooral ook leuk om jullie samen te brengen tijdens de KVW-week en zo weer gezellig samen te zijn. 

 

Hoe we dit allemaal gaan doen dat weten we nog niet precies. Want daar hebben we ook jullie mening en inzichten voor nodig. Maar wat ons super lijkt, is dat de KVW Herten JeugdClub ook een begrip wordt, zodat je na groep 8 toch betrokken kan blijven bij KVW Herten.

 

Voel jij dit ook zo en wil jij ons helpen om hier iets gaafs van te maken? Meld je dan snel aan bij onze KVW Herten JeugdClub!